Menu 3 gangen, per persoon € 34,50
Menu 4 gangen, per persoon € 37,50
Voorgerechten
- Zalm bonbon van gerookte zalm, romige crabsalade
- of
- Carpaccio met truffelmayonaise
Soepen
- Heldere tomaten/groentesoep
Hoofdgerecht
- Varkenshaas biefstukjes met bospaddestoelensaus
- of
- Gebakken scholfilets met ravigotesaus
Nagerecht
- IJstaart met warme chocoladesaus
De sluitpost bij etentjes, in welke vorm dan ook, zijn vaak de drankjes. Wij willen het u makkelijker maken en bieden u de mogelijkheid om een menu arrangement te nemen, waarin alle drankjes (binnenlands gedistilleerd) zijn inbegrepen.
Menuarrangement met drankjes, per persoon + € 16,50 (2 uur)
Buffet arrangement, per persoon € 34,50
Wij verzorgen een buffet arrangement vanaf 20 personen. Voor het overige geldt hetzelfde als voor een menu arrangement. Het buffet ziet er als volgt uit:
Voorgerecht
Tomaten/groentesoep
Koude gerechten
Gerookte zalm met limoenmayonaise
Tomaat gevuld met krabsalade
Gerookte pepermakreel met rode bietensalade
Gevulde eieren met kerrie crème
Ardennerham met frisse meloen
Gerookte kippenborst met tonijnsaus
Carpaccio met truffelmayonaise, gran padano en geroosterde pittenmix
Salades
Huisgemaakte zalmsalade
Griekse salade met feta kaas
Huzarensalade
Mediteraanse pastasalade
Warme gerechten
In kruidenboter gebakken mosselen
Geroosterde kipstukjes in satésaus
Gebraden varkensfricandeau met spekjes champignons en uien
Geroosterde roseval aardappelen met knoflook en rozemarijn
Het buffet wordt geserveerd met diverse soorten brood,
Aioli, kruidenboter en tapenade
Nagerecht
IJstaart geserveerd met warme chocoladesaus
De sluitpost bij etentjes, in welke vorm dan ook, zijn vaak de drankjes. Wij willen het u makkelijker maken en bieden u de mogelijkheid om een menu arrangement te nemen, waarin alle drankjes (binnenlands gedistilleerd) zijn inbegrepen.
Buffetarrangement met drankjes, per persoon + € 16,50 (2 uur)