Rilette van zalm, crème fraiche en verse bieslook, geserveerd met een gemengde salade en een...
Uit de oven geserveerde champignons met sjalotten, groene kruiden en met Gorgonzola gegratineerd.
Heerlijke uiensoep gevuld met rundvlees, tijm, rode wijn, knoflook en gegratineerde Beemsterkaas.
Heerlijk wisselende huisgemaakte soepen
Salade met geroosterde kipstukjes, gepocheerd ei, krokant spek en Parmezaanse kaassnippers.
Rundercarpaccio, met een kleine salade met een mix van pitten, gedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas...
Spies van ossenhaaspuntjes, gamba’s, met noedels, sesamzaadjes en een sweet & sour saus
Diverse gebakken vis, schaal- en schelpdieren, bosui, in een romige saus met saffraan, witte wijn...
Bord vol gebakken vis/schaal/schelpdieren met ravigottesaus
Noord Afrikaans gerecht van aubergine,courgette, ui, paprika en gepocheerde eieren in een saus van tomaat,...
Gamba’s of tofu uit de wok, met paksoy, paprika, rode ui, knoflook, lintnoedels, currypasta en...
Een spies varkenshaas (half pond) met atjar, pindasaus, fruit, aardappelsalade en kroepoek.
Biefstuk van de haas geserveerd met ganzenleverpaté en Madeirasaus. Liever met champignons en ui?…..Wij maken...
Spare ribs… 500 gram kluif plezier met knoflooksaus en een gepofte aardappel.
In eigen vet gebakken tamme eendenborst met een morillesaus.
250 gram ribeye van de grill met gepofte aardappel en groene pepersaus.
Kopje koffie/espresso met een kleine creme brulee, panna cotta en lavacake.
Heerlijk kopje koffie geserveerd met Butterscotch likeur.
Met roomijs en slagroom en geflambeerd met Stroh rum.
Deze klassieker van vanille-ijs en warme chocoladesaus mag niet ontbreken op de kaart.
Cheese cake met stroopwafelijs en slagroom.
Een IJsmousse van Irish whisky met sterke koffie en geslagen room.
Wafel met warme kersen, roomijs en slagroom.
Aan een spies geregen ijstruffels geserveerd met karamelsaus
Top↑