Menu 3 gangen, per persoon € 34,50
Menu 4 gangen, per persoon € 37,50
Voorgerechten
- Zalm bonbon van ger. zalm, garnalen, rivierkreeft en cocktailsaus
- Ham meloen
- Kaas fondue met brood dippers
- Salade van ger. zalm, komkommer, garnalen en een dille dressing
- “Taartje” van peer, gedroogde ham en walnoot
- Gamba pil/pil, pittige gamba’s in olijfolie
- Carpaccio met truffelmayonaise
- Garnalen cocktail, steurgarnalen, sla, cocktailsaus ei en citroen
- Gebakken mosseltjes, met prei in kruidenboter en knoflook gebakken
- Salade geitenkaas met walnoot, appel en honing.
- Toast champignon, twee getoaste plakken stokbrood vol gebakken champignons, uitjes, en gerookt spek.
- Shashimi van tonijn, zalm, sojasaus, furikale, wasabi en wakame.
Soepen
- Kerriesoep met bosui
- Paddenstoelen bouillon
- Tomatensoep met pestoroom
- Heldere kippensoep
- Mais soep met gerookte kipstukjes
- Uiensoep met Beemsterkaas
- Zaanse mosterdsoep met kaantjes
- Champignonsoep met crème fraîche
Hoofdgerecht
- Spareribs, met knoflooksaus en aardappelsalade
- Shakshouka, Noord Afrikaans vegetarisch gerecht met o.a. ui, paprika, tomaat, courgette, aubergine en ei.
- Kogelbiefstuk, met groene pepersaus
- Saté van gemarineerde kippendij met kroepoek, atjar, huzarensalade en gedroogde uitjes
- Beef Stroganoff, runderstoofschotel met ui, paprika, champignons, room en geserveerd met rijst.
- Entrecote de Paris, entrecote van de grill met kruidenboter
- A la minute gerookte zalmmoot met witte wijnsaus en gnocchi.
- Gebakken zeewolffilet met een garnituur van Noorse garnalen, prei, kerrie en ananas
- Varkenshaas biefstukjes met gorgonzolasaus en appeljulienne
- Gebakken sliptongetjes (3st.) met remouladesaus
- Gebakken scholfilets met ravigotesaus
- Gebakken kalfslever met ui en spek. (+ € 3,50)
- Gebakken tamme eendenborst met morillesaus. (+ € 4,50)
- Tournedos met sjalotjes en champignons. ( + € 4,50)
Nagerecht
- Coupe cerise, roomijs met amarena kersen en slagroom
- Chocoladeparfait met sinaasappelsaus en slagroom
- Pêche Melba
- Luikse wafel, warme wafel met roomijs, slagroom en chocoladesaus
- Sorbet, vanille ijs vers fruitsalade en frambozensaus
- Cassata, Italiaans ijsgerecht met sinaasappelsaus
- Chocolademousse, met pistache ijs en slagroom
- Roomijs met advocaatroom en boerenjongens
- Panna cotta met steranijs, aardbeiensaus en roomijs
- Lavacake met stracciatellaijs, vanillesaus en slagroom
De sluitpost bij etentjes, in welke vorm dan ook, zijn vaak de drankjes. Wij willen het u makkelijker maken en bieden u de mogelijkheid om een menu arrangement te nemen, waarin alle drankjes (binnenlands gedistilleerd) zijn inbegrepen.
Menuarrangement met drankjes, per persoon + € 16,50 (2 uur)
Buffet arrangement, per persoon € 34,50
Wij verzorgen een buffet arrangement vanaf 20 personen. Voor het overige geldt hetzelfde als voor een menu arrangement. Het buffet ziet er als volgt uit:
Voorgerecht
Tomatenbouillon met verse tuinkruiden
Koude gerechten
Gestoomde zalmforel
Gerookte zalm met limoenmayonaise
Tomaat gevuld met krabsalade
Gerookte pepermakreel met rode bietensalade
Gevulde eieren met kerrie crème
Ardennerham met frisse meloen
Gerookte kippenborst met tonijnsaus
Carpaccio met truffelmayonaise, gran padano en geroosterde pittenmix
Salades
Huisgemaakte zalmsalade
Griekse salade met feta kaas
Huzarensalade
Mediteraanse pastasalade
Warme gerechten
In kruidenboter gebakken mosselen
Geroosterde kipstukjes in satésaus
Gebraden varkensfricandeau met spekjes champignons en uien
Geroosterde roseval aardappelen met knoflook en rozemarijn
Het buffet wordt geserveerd met diverse soorten brood,
Aioli, kruidenboter en tapenade
Nagerecht
IJstaart geserveerd met warme chocoladesaus
De sluitpost bij etentjes, in welke vorm dan ook, zijn vaak de drankjes. Wij willen het u makkelijker maken en bieden u de mogelijkheid om een menu arrangement te nemen, waarin alle drankjes (binnenlands gedistilleerd) zijn inbegrepen.
Buffetarrangement met drankjes, per persoon + € 16,50 (2 uur)